duminică, 12 februarie 2012

Zapada zapada si iar zapada :)


Ma uitam zilele astea pe net, tot ceva legat de winter si chestii de astea cautam... si gasesc o poza, cu un mic zid, in fata unei biserici, pe care scria: "Whoever prays for snow, please stop. Pray for something else".
Nu asta era ideea, dar mi s.a parut "nice" :)).
Anyways, ar trebui sa scriu despre temperatura, transport in comun pe timp de iarna, straturi de zapada (i guess)... hhm, mda. Pai :)), despre temperatura ce sa zic... cred ca toata lumea a auzit de "argoul" cancer :)) folosit in orice caz, fara nicio legatura cu boala si numele specific. Then, transportul in comun?... Hmm. nimic de comentat, stiu doar ca o singura data, erau vreo 10 tramvaie unu dupa altu, la Decebal cu Dacia, si stateau frumos la rand dupa ceva vechitura care ramasese fara curent. Conditii de vizibilitate? Again, daca n.ai o sapca, caciula, hoodie, care sa ti.o arunci peste ochi cand bate vantu ala criminal, n.ai sanse de reusita si trebuie sa intri, dupa caz, in scara unui bloc, cum mai faceam eu, sau... cine stie, in casa cuiva (prin efractie, i guess). Starea drumurilor? Hmm, daca as fi fost sofer, probabil cu asta as fi inceput, si ma plangeam si bla bla, in schimb, mie... sincer, mi.au placut, strazile, ca erau pline de zapada si asa mai departe (gheata, zmatiurca :)) ) pentru ca... anu asta am participat la cele mai multe drifturi de cand ma stiu :)), cu taxiu, cu fratemeu, cu masina lu taicameu, cu orice masina, ceream drift :)) so, nothing bad about the streets, i loved them. Accesul in institutii? Paaaai, care institutii?... scoala? Nimic de comentat nici aici, pentru ca dupa cate am vazut, Radu si ceilalti "lacatusi" daca asa le zice, ai scolii, si.au facut destul de bine treaba si au actionat promt. Peisaje? Va zic un singur cuvant: Ciuperca ! ... cu carnati uscati din afumatoare, cu vin fiert, cu paine si o ninsoare graaava, incercati ;) (va zic din propria experienta). Starea raului Crisul Repede?... Mai, aici am ceva mai mult de zis, da presupun ca nu o sa citeasca nimeni, dat fiind faptul ca am deja 200 de cuvinte, cat se cereau, si multi cred ca s.au oprit din citit, but still... i.m going to say it. Okay, veneam de la sala. Cand sa trec peste noul pod... care cred ca se numeste (inca) Podul de Pontoane, eram pe la mijloc... si cand sa dau sa ma uit in jos.... vad o gaura, in gheata, cam de 2 m diametru, in care se zbateau muuuulte rate si o lebada, ca sa nu inghete apa... m.am uitat in jur, plin de gheata, si m.am gandit ca se zbat in apa ca sa nu inghete... Ce era sa fac? sa ma duc pe gheata, prea riscant, sa le las sa inghete ca pe alte lacuri sau rauri din sud.... Mda, suna mai convenabil decat apa de 0 grade si gheata taioasa. Asa ca am grabit pasul, si ma rugam asa, sa nu inghete, sau daca mor, macar sa moara rapid, nu prinse in gheata. So, i moved on, faster, and i got over it... In rest, legat de "Cris" as mai putea spune ceva: Mai, sunt unii oameni prosti, da prosti rau de tot, care merg pe gheata... Uneori ma gandesc. Cat de prost sa fii?... si cu toate astea, zeci de oameni retarzi, s.au urcat pe gheata si au traversat crisu, pentru ce :-/ ? economie de timp?
In rest, toate bune si frumoase, si dupa cum legenda spune (in cazul meu), ca nu trebuie sa existe iarna in care sa nu cad pe gheata, pe zapada sau oriunde... numai sa cad... Vreau sa va spun, ca legenda e fake :)) Anu asta, adica, iarna asta, n.am cazut deloc :)).
That.s all folks. Bye.
Sursa imaginilor: GOOGLE.ro.

Am adaugat si sursele imaginilor, dupa ce m.au iritat comentariile voastre :))))
Na:
Prima poza.
A doua poza.

13 comentarii:

  1. Cred ca la sursa imaginie era necesar un link, te poti decide in ce limba vrei sa vorbesti? Oricum imi place articolul.

    RăspundețiȘtergere
  2. ai dreptate, am sa incerc la faza cu ciuperca:D!

    RăspundețiȘtergere
  3. imi place articolul dar cum zice blue.angel sursa imaginilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. pf ai scris cam mult prea mult scris ochii mei :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ba, ma gandeam ca tu o sa fi printre cei care nu citesc tot :)))) macar ai recunoscut, ata ete. Si BLUE HANGEL ... :)) sursa imaginilor, iti dau eu tie sursa... scrii pe google, "MULTA ZAPADA ORADEA" si primele doua poze, sunt sursele. Na sursa. Hai cius.

      Ștergere
  5. foarte bun articol, dar la sursa imaginilor, trebuia sa pui link.

    RăspundețiȘtergere
  6. Blaga Andreea, postare lipsa - ora 9:15

    Brata Catalin, postare lipsa - ora 9:17

    Jiga Corina, postare lipsa - ora... fara numar

    Intamplarile lui Ion Creanga, pardon, Petrila Razvan, postare lipsa - ora 9:31

    Sanader Sorin, postare lipsa - ora 9:33

    RăspundețiȘtergere
  7. Todor Iulia, postare lipsa - ora 9:34
    Torok Camelia, postare lipsa - ora 9:35

    RăspundețiȘtergere
  8. Varga melina, postare lipsa - ora 9:40

    RăspundețiȘtergere
  9. probabil cel mai muncit articol. cred ca partea FUNNY mai suporta modificari, pentru a bate pe un spectru mai larg de frecvente.

    RăspundețiȘtergere