luni, 6 februarie 2012

Declaratia de independenta

In link.ul de mai jos am avut textul original al declaratiei de independenta al Statelor Unite. Din acest text am avut de ales (selectat) doua substantive; nu la alegere, ci respectand urmatoarea cerinta:
Dupa numarul de pe monitor, (respectiv 9), se localizeaza randul cu numarul 9 din text. Apoi, cifrele adunate, in cazul meu, 0+9 ( sau in alte cazuri, 15, 1+5 = 6 sau 18, 1 + 8 = 9 s.a.m.d.) adunand cifrele, trebuia sa gasesc cuvantul cu numarul 9 de pe randul 9, si sa aleg doua substantive care urmeaza pe acest rand, dupa al noualea cuvant. Acestea au fost in cazul meu:  "foundation" si "powers". Cu aceste doua cuvinte (traduse in limba romana), trebuia sa aleg un titlu si o tema pentru o prezentare in PowerPoint de 10 slide.uri, care la randul lor, trbuiau sa contina 10 imagini, plus un text de aproximativ 200 de cuvinte (in total ! ).
Puncte in plus se acordau pentru efectele de intrare, iesire dintre slide.uri si design.ul slide.urilor (in armonie cu tema prezentarii) si un timp acceptabil acordat fiecarui slide, pentru a permite citirea textului.

Timpul de lucru a fost de 50 de minute, iar notarea se incepea de la nota 2,75.

 http://www.archives.gov/exhibits/charters/declaration_transcript.html

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu