miercuri, 16 noiembrie 2011

Activitati extrascolare :)

In data de 16 Noiembrie, de la ora 12:00, a reinceput activitatea de curatare a salii 23. Elevii au fost repartizati pe doua grupe, Grupa Activa si Grupa Pasiva. In fiecare grupa au fost cate 5 respectiv 6 elevi. Din grupa activa au facut parte urmatorii: Costa AnaMaria, Gombos Ioana, Herman Bianca, Varga Ioana, Nemes Lucian si Rusu Eusebiu.
Din grupa pasiva au facut parte urmatorii: Brata Radu, Daragiu Edward, Torok Camelia, Brandas Razvan si Sanader Sorin.
Fiecare elev din aceste doua grupe a avut cate un rol, o sarcina. Gombos Ioana a aspirat scaunele, si a curatat mesele.Herman Bianca a adunat toate pc-urile. Varga Ioana a curatat monitoarele dupa ce Herman le.a aranjat pe jos. Nemes si Rusu au adunat mesele ca mai tarziu, Gombos sa le curete.
In grupa pasiva au fost alte sarcini, cum ar fi "realizator powerpoint, fotograf, editor de text, editor 2, fotograf 2, alte functii secundare".
Dupa cateva minute de munca "asidua" toata grupa activa a luat o mica pauza :)), Nemes, Rusu au inceput sa vorbeasca despre WoW, Gombos statea cu aspiratorul in mana si Costa o ajuta din priviri :)). (Herman se tirase deja :)) ).
That.s all folks.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu