duminică, 28 februarie 2010

IQ tests

Legat de testele iq, am vrut sa va spun ca imi pare rau pentru cei ce vor incerca sa scrie pe google :"teste iq" sau alte cuvinte derivate de aici... De ce? Simplu, Zilele trecute am intrat si eu pe google sa caut niste teste... in prima faza, am gasit un site "intresting", am termiant testul, si am dat un click pe "Vezi rezultatul" si o pagina inainte am fost anuntat ca dupa ce am stat 2 ore si ceva in fata calculatorului ca sa fac un amarat de test iq, serverul este ocupat... Apoi am dat cu tastatura de pereti si m-am intrebat :"What the HACK ?"
A doua zi, am intrat iar pe un site si am vazut un test de 60 de intrebari, care pentru un om cu mintea "linistita" ar trebui sa-i ia cateva zile, iar pentru unu' mai "high tech brain" i-ar lua cateva minute, maxim o ora ... Testu' era criminal de greu... dar l-am incercat, am zis ca daca nu mi-a iesit ieri, imi iese azi... Constiincios si motivat de ziua de ieri, am terminat testul intr-o ora jumatate... Am dat click "again" pe sectiunea "Vezi rezultatul" si surpriza... Trebuia sa trimit un sms cu nu stiu ce text si ce numar... si urma ca sms-ul sa coste in jur de 1 euro 47 de centi... Si apoi am ramas ingandurat... sa trimit, sa nu trimit, am luat o floare si i-am rupt petalele, sa trimit sms, sa nu trimit sms... in fine, n-am avut rabdare sa termin petalele, OMG erau multe rau !!! Era o Gerbera, for Christ sake !
Si ma hotarasem sa nu trimit niciun sms, de banii aia, ma duceam la Terranova si-mi luam haine :)), sau mergeam cu prietenii la KFC si bagam in noi... desigur, glumesc, de 1 euro 47 de centi nu poti nici sa ajungi cu tramvaiu' pana la jumatatea drumului dintre rogerius si lotus... OMG.
Ziua s-a terminat si, m-am culcat, si pe la ora 3 noaptea m-am trezit eu hotarat sa mai fac un test. Am aprins calculatoru' am intrat pe "gugal" ( deja ma streseaza alea doua vocale urmate de "gle")si am cautat un site cu teste iq... L-am rezolvat. Pana pe la 5 dimineata am fost gata ... cu ochii lipiti de monitor si mainile lipicioase de la Coca-Cola... si parca cu ultima suflare de viata am dat un click pe "Vezi rezultatul" si surpriza, din nou, pe ecran mi-a aparut un emoticon dragut cu o limba scoasa la mine, si cu niste "bale prelinse" (iertati-mi expresia) urmat de un mesaj, din nou foarte dragut... "Teapa"...
M-am dus m-am culcat, adica nici nu mai stiu sigur daca m-am culcat, sau nu cumva am adormit cu ochii pe birou cu paru printre seminte si buzele lipicioase de la mentosane (desigur, glumesc... niciuna din toate imaginile astea plastice, cateodata urmate de impulsuri olfactive, nu sunt adevarate).
In concluzie, am realizat ca timpul nu a fost total pierdut, si ca nu am luat teapa de fiecare data... ci mai degraba eu le-am dat teapa, findca m-am folosit de site-urile lor pentru a ma avanta in lumea gandirii... D'oaaah.
Va las, da' va las cu un link... link care te va trimite spre site-ul scolii (colegiului tehnic) Constantin Brancusi. Dati click pe sectiunea "Revista". Apropo, vedeti ca pe la jumatatea revistei e un desen de-al meu (LOVE) :D. Hai v-am pupat, Pa.

3 comentarii:

  1. man what kind of IQ test is that, a few days for an average person and a few minutes or hours for a "genius", anyways the article is very good, full of humour as usual, good job and keep on the good work.
    P.S watch The Dark Knight, if you haven't seen it.

    RăspundețiȘtergere
  2. yo man sup i wanted to let this coment soon but i got some shit i needed to do...well this is a intresting article keep it up man ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. i did a little research and found some cool stuff to buzz your brain a while. check ya` email!

    RăspundețiȘtergere