duminică, 14 februarie 2010

Noua super oferta de la eMAG

Cu acest nou concurs poti castiga 10 vouchere de 500 lei fiecare si/sau un laptop Sony Vaio... Va incurajez sa participati, sansele de castig sunt foarte mari... Iar daca tot stam la calculator si ne stricam ochii jucandu-ne sau uitandu-ne la filme... Mai bine acordam putin timp unei noi provocari.
Despre concurs,reguli si alte detalii care trebuie respectate la inscriere aflati aici.
Noua ExtraGarantie de Retur de la eMAG va garanteaza inapoierea laptopului daca dumneavoastra nu ati facut nimic care ar deteriora laptopul, de exemplu: i-ati dat foc, ati dat cu el de pereti sau mai stiu eu ce ganduri malefice va vin in minte.
Din moment ce oferta e asa tentanta, sansele de castig sunt asa de mari si garantia laptopului iti este garantata 30 de zile mai am doar o singura intrebare sa-ti pun: De ce mai eziti? inscrie-te cu un articol care sa contina cel putin 700 de caractere inclusiv spatiile, scrie articolul folosind un limbaj decent si corect gramatical.
Hai sa ducem vestea mai departe ca toti ceilalti sa participe si cat mai multi sa afle de ofertele eMAG si beneficiile de care dispunem cu totii.
Cu acest articol particip la concursul Un Sony Vaio pentru cel ce duce vestea buna!Numarul meu norocos este 749981.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu