marți, 23 februarie 2010

Cruciada culturii

M-am tot gandit zilele astea, ce as putea scrie pe blog... si fiind in lipsa de idei... am cautat pe net cateva bloguri.
In fine, am gasit si cateva bloguri "de cacao" cu ortografie de om "Shmeker", dar numai Dumnezeu stie cum s-a facut ca intr-o ora si ceva am gasit totusi un blog interesant, cu articole captivante si multe lucruri noi.
Nefiind interesat de video-urile de pe bloguri... am trecut cu vederea peste unul din ele... Un video care peste 4 minute si 10 secunde s-a dovedit a fi beton. In filmulet era prezentat un comportament foarte rar intalnit in tarile "civilizate". Sa stai pe un camp, iarna cu un televizor langa tine care mai apoi urmeaza sa fie ars. Un Tv pe care se difuzeaza numai tampenii cu guta si salam (si nu, nu e greseala, am scris cu litera mica intentionat, astia doi nu merita nici numele sa le fie scris cu majuscule), Test de fidelitate, Dan Diaconescu Direct cu Elodia lui cu tot (apropo, e vie), manele de pe Taraf si Favorit, concursuri in direct in care prezentatoarele iritate si crizate ca nimeni nu le asculta... se fac auzite prin gesturi de cacao care le sunt indicate prin casca de catre realizatori (si anume, sa rada ca niste t**pite, sa dea cu telefoanele de pereti, si apoi se mira ca nu mai suna nimeni, da daca telefonu nici macar nu are cablu...) Nichita cu vocabularul ei imens ... (2 cuvinte care nu sunt nici macar cuvinte, sunt de fapt interjectii: "Bă, Fă". Bahmuteanca cu discutiile ei legate numai de sex, Columbeanca si soferul ei, stirile de la ora 17:00 pe PROtv, si multi alti crizati, gay, si pupincuristi cu comportament de maimute stricate. In opinia mea, toate aceste persoane ar putea forma un zid uman in fata tramvaiului sau pot constitui subiectul unui reportaj de stiri despre autoincendiere. Lista poate continua, e lunga, dar le stiti oricum pe toate.
Dar sa revin la subiect... alte lucruri legate de vid. oricum nu va mai spun, ci va las pe voi sa vedeti si sa intelegeti mai multe... (video imprumutat de pe blogul "Aripi de sticla si praf stelar" Pentru vizionarea videoclipului dati click.

Un comentariu: