luni, 25 ianuarie 2010

Haiti Earthquake


Dezastrul din Haiti pornit din Port-au-Prince cu o magnitudine pe scara Richter de 7.0 -7.2 a afectat intreaga parte de sud a tarii...Economia fiind deja afectata, este acum distrusa, dar poate ca pentru cei de acolo, acum, NU banii sunt prima lor grija... ci gasirea rudelor care se afla undeva intre, sub daramaturi si striga dupa ajutor.
Probabil unii dintre voi aveti rude sau prieteni acolo... Si "maybe" v-a afectat cutremurul... Pe altii poate va cam doare "nicaieri". In schimb unii dintre cei care cititi articolul aveati acolo rude si cunostinte... Si cu ocazia asta va spun "Condoleante". In "tabara" asta sunt si eu... sau urma sa fiu... daca, cutremurul era azi sau maine cand matusa mea avea bilet in Caraibe...
Thank God that my aunt wasn't there...
Eu si familia mea nu stiam sigur cand matusa mea are bilet acolo, credeam ca deja e acolo... si am sunat-o,n-a raspuns... apoi dupa ce momentele triste au trecut, am intrat pe mess, si matusica mea draga era onn :).
In schimb ce m-a enervat a fost ca Madona a donat "only" 250.000 DE EURO, Cu siguranta a facut-o doar pentru publicitate, asa cum s-a sarutat si cu Britney :))

V-am lasat, Ceao...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu