duminică, 22 noiembrie 2009

Cum e la vot?



Cum e la vot, sa ma duc, sa nu ma duc? Pe cine sa votez, de ce sa votez? Merita sa ies din casa doar pentru a-mi alege presedintele care ma va afecta pe termen lung?
Cam acestea sunt intrebarile care si le pune cetateanul simplu, omul de rand...Am ajuns sa ne gandim daca votam, Hello !!! ne alegem presedintele, nu sefu' clasei, iar daca dumneavostra credeti ca nu conteaza opinia unui singur om, adica "Tu", poate ca aveti dreptate, dar daca tu si eu si toata familia mea si inca cativa ne gandim ca, "de'ah lasa-ma cu chestiile astea, ce-mi trebuie mie alegeri, bun "Base", daca toti vom zice asa, se vor strange 30 de voturi, 40, 50 ... depinde... iar daca un sat intreg nu alege, atunci vom ajunge sa doboram recordul "Cei mai putini alegatori prezenti la referendum", sunt sa zicem 5.000 de oameni intr-un sat, adica un procent de 0.01% asa ma gandesc... iar acest procent va zic sigur ca l-ar cam vrea Becali sau alti aspiranti la postul cel mai inalt in stat!
Asa ca, du-te la vot!!! Dar acum e prea tarziu, sau poate ca nu, va fi turul doi iar daca unu din cei doi, Geoana si Base ti se pare mai potrivit pentru acest post, voteaza!!! Daca niciunu din cei doi,nu ti se pare interesant, voteaza la nimereala, da' voteaza, si nu uita ca in zilele de azi poti face bani daca vrei, numai minte sa ai...du-te intr-un sat mai ascuns prin munti, care ti se pare tie ca miroase a infractiune, iar in aceste sate, exista mini autobuzuri in care urca cei care nu sunt hotarati cu cine sa voteze, iar acesti soferi sunt platiti de cei sus pusi, uneori chiar de candidatii la presedentie pentru a "ii sfatui" pe saracii cetateni nehotarati, cu cine sa voteze",(vei primi o suma profitabila din mica afacere, depinde cat loc ai in buzunar, si de cat curaj ai sa votezi de 5-10 ori... desigur la sectii diferite..., iar pentru cei cu mai mult noroc, veti avea sansa de a primi o excursie cu un bolid "Dacia Logan" direct in sectie !!!Va urez succes si distractie placuta, sper sa va placa sansa, sau senzatia, unica in viata (sau depinde, unii au acest dar de sus de a trai doar cu catusele pe maini) de a simti raceala catuselor pe incheieturile obosite si muncite...AAA, si vroiam sa va mai zic ceva, cand veti ajunge la sectie, veti avea sansa de a va intalni cu primarul sau alti oameni importanti, exact in cabina de votare, care "va vor ajuta sa puneti stampila"...in caz ca va tremura mana sau sunteti nehotarati.

Hai te-am pupat, ne mai auzim, cu respect si...Du-te la vot!!!

4 comentarii: