duminică, 22 aprilie 2012

Scoala Altfel

So, Scoala altfel... sa incepem cu inceputul. 1. Luni, prezent, da, am fost. Dar nu pentru mult timp :)) am venit la scoala, m.am uitat in jur sa vad ceva actiune, nimic, am asteptat cred ca, pana la 8 jumate, ca sa vad cativa colegi, dupa care ne.am pus la asteptat in fata salii de festivitati, pana pe la 9 fara un sfert. Apoi cineva ne.a deschis sala, am intrat, si am vorbit despre dependenta de internet, dupa care de la 10 m.am tirat. era prea plictisitor, si oricum nu erau asa multi prezenti, deci mi.am permis.
2. Marti. ----
3. Miercuri. ----
4. Joi, am fost la sediul pompierilor de pe Aluminei, unde am aflat niste chestii interesante, gen, ce trebuie sa faci in cazuri de urgenta, cum se acorda primul ajutor, am mai vazut cum se folosesc anumite unelte, care ajuta la descarcerare, sau cum se imbraca un costum de interventie, in cazuri extreme, costum care dadea a Darth Vader varianta gri. Apoi am intrat si in "muzeul" care se afla in incinta sediului de pompieri, unde am vazut vechi costume de interventie, unelte vechi, si o harta imensa a orasului Oradea. A fost oarecum boring, cred ca mai mult din cauza caldurii, dar m.am racorit atunci cand am tras cu jeeetul de apa \m/ la tinta, si se pare ca am fost chiar bun :> .
5. Vineri. ----

7 comentarii:

  1. din cate am observat eu nu ai greseli:D!

    RăspundețiȘtergere
  2. imi place numai ca ne.am nu asa se desparte ci cu liniuta (ne-am)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am observat greseli doar ne.am se scrie ne-am.

    RăspundețiȘtergere
  4. exista greseli, de logica, desigur.

    in comentariul postat pe blogul colegului brandas, i se acorda acestuia perfecta dreptate in afirmatiile facute, printre care si aceleia ca in acest timp nu s-a facut nimic constructiv. in speranta ca sensul cuvantului este "util" si nu se astepta constructia vreunei piramide, in blogul de fata se semnaleaza aspecte utile invatate, precum cele legate de situatiile de incendiu.

    deasemenea, lipseste povestea multor zile.
    subtire, pentru o munca de 4 ore.

    RăspundețiȘtergere